Atjar

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Snij de witte /spitskool fijn, rasp de wortel grof.
    Snij de knoflook en fijn en rasp de grof.
    Snij de in kleine blokjes.
    Verhit de olie en bak/wok alles licht aan te beginnen met knoflook, peper, vervolgens de , en wortel en als laatste de .
    Voeg alle kruiden toe en blus af met de , eventueel wat water en voeg of palmsuiker toe naar smaak.
25
25
25

Variaties op Atjar

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Atjar
VariatieAantalGang
Atjar3Groentegerechten
Atjar Tjampoer3Groentegerechten
Atjar van komkommer2Bijgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • sesamolie is niet geschikt voor een sesam-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (3)

Atjar heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 3 recensies
RESET

In de koelkast ja 14 dagen houdbaar, maar met meer vocht heet afvullen is toch echt een eigen ervaring...en gaat prima, zoals met meerdere gerechten en wel degelijk een paar maanden houdbaar.
browney 7 maart 2014
Atjar is tafelzuur minimale hoeveelheid azijn 2 dl en 2 dl water bij deze hoeveelheid azijn is het gerecht nog maar 2 weken houdbaar in een koelkast !
jaccor 6 maart 2014
Dit gerecht is niet maanden houdbaar daarvoor zit er te weinig conserveringsmiddelen in het gerecht hooguit 14 dagen in de koelkast houdbaar !
jaccor 6 maart 2014

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
176 kcal
8%704 kcal
Vetten
2 g.
4%8 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
33 g.
12%132 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Atjar