Aubergine met geitenkaas

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Pers de knoflook en doe deze samen met het en de in de .
  2. Snijd de in plakken en laat deze plakken even marineren in de olie.
  3. Als de aubergineplakken doordrengt zijn met olie, leg je ze in een ovenschaal.
  4. Snijd de geitenkaas in dunne plakjes en leg deze op de .
  5. Daarop leg je de in stukjes gesneden en dan de schaal in de oven totdat de geitenkaas zacht is geworden.
  6. Eventueel kun je er nog wat verse basilicom op strooien.
  7. Ook lekker met feta!
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Aubergine met geitenkaas

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Aubergine met geitenkaas
VariatieAantalGang
Aubergine met geitenkaas en koriander1Koud
Gebakken venkel en aubergine met geitenkaas1Groentegerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (8)

Aubergine met geitenkaas heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.5 / 10 in 8 recensies
RESET

Oh dat ziet er lekker en makkelijk uit! Leuk recept, dankjewel!
Rhode 26 november 2013
Ik heb de aubergine eerst even in de grillpan gedaan. Heerlijk recept! Groetjes Nikki
Nikki 19 september 2013
Heerlijk!
Corrie 11 augustus 2013
Heerlijk en makkelijk recept - smaakt lekker.
20 mei 2013
Ga 'm zeker maken, ziet er erg lekker uit! Lonneke (naamgenoot!)
Lonneke 9 januari 2013
Ik heb de aubergine eerst in de pan gedaan. Is ook erg lekker en het hoeft dan niet zo lang in de oven.
Sandra 24 april 2012
Lekker én snel klaar. Ook lekker om bijvoorbeeld op een bedje van bijv. aardappelpuree te serveren.
Peggie 7 maart 2012
Hallo Lonneke, ga vanavond jouw recept van aubergine uit proberen! Leuk, Dank je wel! Wytske V.
24 augustus 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
5 kcal
0%20 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Aubergine met geitenkaas