Avocado dessert

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Zeef

Bereidingswijze

  1. De kleinhakken of geschaafde amandelen nemen.
  2. De licht roosteren.
  3. De in de lengte doorsnijden en de pit eruit halen door de 2 helften in tegengestelde richting te draaien.
  4. Het vruchtvlees uit de schil halen (schil eventueel bewaren voor als je die wilt vullen).
  5. De heel fijn prakken of door een zeef halen.
  6. Geen metalen zeef gebruiken, de kan dan makkelijker verkleuren.
  7. Direct erdoor roeren.
  8. De room of creme fraiche met de vanillesuiker en de witte kloppen.
  9. De room moet wel wat dikker worden, maar nog net vloeibaar zijn.
  10. Dan de room en de voorzichtig door de spatelen.
  11. De room hoeft niet helemaal opgenomen te worden, je mag best wat witte vlokjes zien.
  12. Als je bang bent dat het geheel te vochtig wordt, giet dan niet alle tegelijk erbij. (zie verder bij suggesties).
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • poedersuiker en basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slagroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • noten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker en rum
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Avocado dessert heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Weetje wat ik altijd doe: Nodig: 2/3 avocado - melk - suiker - vanille ijs. Je haalt allen vruchtvlees uit de avocado en stopt het in de blender en voeg er veel melk bij en suiker laat het maar een ... Lees reactie
Lolo 23 juni 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
144 kcal
7%288 kcal
Vetten
9 g.
12%18 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
6 g.
2%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Avocado dessert