Avocado dessert
- Herkomst United_kingdom
- Categorie Nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van fabita
- 1 reviews
Keukenspullen
- Zeef
Bereidingswijze
- De kleinhakken of geschaafde amandelen nemen.
- De licht roosteren.
- De in de lengte doorsnijden en de pit eruit halen door de 2 helften in tegengestelde richting te draaien.
- Het vruchtvlees uit de schil halen (schil eventueel bewaren voor als je die wilt vullen).
- De heel fijn prakken of door een zeef halen.
- Geen metalen zeef gebruiken, de kan dan makkelijker verkleuren.
- Direct erdoor roeren.
- De room of creme fraiche met de vanillesuiker en de witte kloppen.
- De room moet wel wat dikker worden, maar nog net vloeibaar zijn.
- Dan de room en de voorzichtig door de spatelen.
- De room hoeft niet helemaal opgenomen te worden, je mag best wat witte vlokjes zien.
- Als je bang bent dat het geheel te vochtig wordt, giet dan niet alle tegelijk erbij. (zie verder bij suggesties).
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- poedersuiker en basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- slagroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- noten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker en rum
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (1)
Avocado dessert heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 144 kcal | 7% | 288 kcal |
Vetten | 9 g. | 12% | 18 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 6 g. | 2% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |