Avocadomousse met garnalenbootjes van Jacob
- Herkomst Nederland
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Avocadomousse recepten
- Bereiden
- Kookboek van jacob
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Soeppan
Bereidingswijze
- Schil de .
- Snijd het vruchtvlees van de pit.
- Pureer het vruchtvlees.
- Verhit de in een koekepan en fruit de gesnipperde ui in ca. 10 min.
- zachtjes aan tot ze glazig zijn.
- Voeg dan na 5 min.
- de knoflook toe.
- Giet de bouillon in de soeppan en breng deze aan de kook.
- Doe de reepjes , de peperringetjes en de sugarsnaps in de bouillon.
- Laat de soep ongeveer 5 min zachtjes koken.
- Roer tenslotte de , kerrie en de door de soep.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Curry van garnalen en komkommer430m
-
Recept
Terrine van gestoomde makreel en zeekraal445m
-
Recept
Ikan memulungi (balletjes van vis in een sausje)42u
-
Recept
Zalm met salsa van gegrilde ananas415m
-
Recept
Taartje van polenta met zwarte koolvis en een tapenade van mosselen en gaspacho41u
-
Recept
Snoekbaars op wilde rijst met een saus van muskaatpompoen440m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kruidenbouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in kruidenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kruidenbouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruidenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kruidenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kruidenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 459 kcal | 22% | 1836 kcal |
Vetten | 45 g. | 65% | 180 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 16 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |