Aziatische wokschotel met kip

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok

Bereidingswijze

  1. Snijd de in plakjes.
  2. Maak een marinade van de ketjap, , 5 kruidenpoeder, honing, fijngesneden en de in halve ringen gesneden ui, peper en zout.
  3. Proef of hij goed op smaak is.
  4. Mag best wat te zout zijn.
  5. Marineer de kip hier minimaal 30 minuten in.
  6. Verhit de olie in een wok en bak de kip in 2 minuten goudbruin en voeg de in vieren gesneden toe bak even mee op hoog vuur. (Zet daarna eventueel het vuur uit totdat alle groenten klaar zijn)
    Blancheer de en circa 5 minuten en koel daarna goed af met koud water.
  7. Blancheer de broccoli 4 minuten en koel af met goed koud water.
    Als alles klaar staat:
  8. Zet de kip op hoog vuur en voeg de paprika, , ', en als laatste de toe.
  9. Voeg een half toe.
  10. Voeg vervolgens heel beetje bij beetje een glas water toe waarin en eetlepel maizena is toegevoegd en maak een mooie saus.
  11. Als de saus te dik wordt voeg dan wat gewoon water toe.
  12. Is hij nog dun, voeg dan wat meer maizena toe.
  13. Verhit een paar minuten goed totdat de groenten goed warm zijn en de beetgaar.
    Kook intussen de mie gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  14. Doe de mie op de borden en verdeel de wokschotel met wat saus over de mie.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillonblokje
  • kippenbouillonblokje en eiermie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in zoete ketjap
  • zoete ketjap en chilisaus past niet in een suiker-arm dieet.
  • sesamolie is niet geschikt voor een sesam-intollerantie
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillonblokje
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • kippenbouillonblokje kan sporen bevatten van soja en Allergie in zoete ketjap
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
350 kcal
17%1400 kcal
Vetten
11 g.
16%44 g.
Waarvan verzadigd
1 g.
5%4 g.
Waarvan onverzadigd
2 g.
6%8 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
31 g.
11%124 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Aziatische wokschotel met kip