Babi Cin Empat (hamlappen met bamboescheuten en kruiden)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Maak de sjalotjes schoon en snipper deze fijn.
Maak de schoon en pers deze fijn.
Maak de schoon en snijd deze in dunne ringetjes.
Hak de fijn.
Snijd het vlees in blokjes.
Rooster de , stamp ze fijn en vermeng ze met 2 eetlepels .
Maal de en fijn.
Verwarm de en bak de en het kaneelstokje eventjes aan. - Roer de uienmassa er door en bak dit goudbruin.
Doe de , , en er bij en bak alles tot de karamelliseert.
Zet het vuur hoog en voeg het varkensvlees toe.
Bak tot het vlees van kleur is veranderd.
Doe de ketjap er bij samen met het zodat het vlees onder staat. - Stoof het vlees totdat het helemaal gaar is.
Laat de saus goed inkoken.
Voeg naar smaak zout toe.
Roer de uitgelekte door het gerecht en laat ze even mee warmen.
Strooi er gehakte en fijngesneden overheen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Rundvlees met bamboescheuten44u
-
Recept
Babi rebus (hamlappen gestoofd in bouillon en limoensap)455m
-
Recept
Babi kunyit (hamlappen met heerlijke kruiden)42u25m
-
Recept
Babi Nanas Dua (hamlappen met ananas en kruiden)445m
-
Recept
Babi djahe (hamlappen met gember en taugé)455m
-
Recept
Babi tulang cin (gestoofde gekruide varkensribbetjes)41u20m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- ketjap asin is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- suiker en ketjap asin past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap asin
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1076 kcal | 53% | 4304 kcal |
Vetten | 14 g. | 20% | 56 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 16 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |