Babi Cin Empat (hamlappen met bamboescheuten en kruiden)

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Maak de sjalotjes schoon en snipper deze fijn.
    Maak de schoon en pers deze fijn.
    Maak de schoon en snijd deze in dunne ringetjes.
    Hak de fijn.
    Snijd het vlees in blokjes.
    Rooster de , stamp ze fijn en vermeng ze met 2 eetlepels .
    Maal de en fijn.
    Verwarm de en bak de en het kaneelstokje eventjes aan.
  2. Roer de uienmassa er door en bak dit goudbruin.
    Doe de , , en er bij en bak alles tot de karamelliseert.
    Zet het vuur hoog en voeg het varkensvlees toe.
    Bak tot het vlees van kleur is veranderd.
    Doe de ketjap er bij samen met het zodat het vlees onder staat.
  3. Stoof het vlees totdat het helemaal gaar is.
    Laat de saus goed inkoken.
    Voeg naar smaak zout toe.
    Roer de uitgelekte door het gerecht en laat ze even mee warmen.
    Strooi er gehakte en fijngesneden overheen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • ketjap asin is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker en ketjap asin past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap asin
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1076 kcal
53%4304 kcal
Vetten
14 g.
20%56 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Babi Cin Empat (hamlappen met bamboescheuten en kruiden)