Babi Dengan Keju Dan Herbal (ham met kaas en fijne kruiden)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Vijzel
- Pan
- Rasp
Bereidingswijze
- Maak de schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Maak de schoon en snipper deze heel fijn.
Maak de knoflook schoon en rasp deze fijn.
Rasp de fijn.
Wrijf de boemboe fijn in een vijzel tot een homogeen kruiden poeder.
Verhit de pan met wat goed.
Bak de sjalot , en knoflook aan tot deze begint te kleuren. - Neem het mengsel uit de pan en houd dit warm.
Bestrooi de hamlappen met de kruidenpoeder.
Bak de plakken in een pan op een matig vuur tot deze goed kleuren.
Strooi de rasp over de plakken net voor je deze uit de pan haalt.
Zodat de begint te smelten.
Neem hamplakken uit de pan en strooi het mengsel van sjalot, knoflook en .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Sambal Goreng Oedang Dengan Asam dan Kelapa (pittig gekruide garnalen met tamarinde en kokos )450m
-
Recept
Saté Ostrich Dengan Aprikot (saté van struisvogel)445m
-
Recept
Lombok Keju (lomboks met kaas)450m
-
Recept
Sate sapi dengan mentimun pedas (rundersaté met pittig gekruide komkommersaus)41u
-
Recept
Atjar Ketimun dan Kacang (komkommer met pinda’s op zuur)420m
-
Recept
Fijne kippenragout420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1226 kcal | 61% | 4904 kcal |
Vetten | 19 g. | 28% | 76 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |