Babi djahe dua (varkenshaas in bananenblad met saus)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Aluminiumfolie
- Stoompan
- Rasp
Bereidingswijze
- Schil de en rasp deze fijn.
Maak de sjalotjes schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Snij het vlees in plakjes.
Knip de bieslook fijn.
Wrijf het vlees in met , kerrie poeder, en .
Wikkel het vlees in bananenblad of aluminiumfolie en stoom het 30 minuten boven een mengsel van , , sojasaus en .
Haal het vlees uit de stoompan en kook het bouillonmengsel snel in.
Giet de saus over het vlees en garneer het met bieslook.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Babi Nanas Dua (hamlappen met ananas en kruiden)445m
-
Recept
Kalio Hati Dua (lever in saus)445m
-
Recept
Boemboe Bali daging dua (pittig gekruid rundvlees)445m
-
Recept
Babi joti (varkenshaas met bier)455m
-
Recept
Cah Rebung (varkenshaas met bamboe en garnalen)450m
-
Recept
Varkenshaas met peultjes420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
- bouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
- ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn
- bouillon kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillon en zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 269 kcal | 13% | 1076 kcal |
Vetten | 6 g. | 8% | 24 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 7 g. | 2% | 28 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |