Babi djahe (hamlappen met gember en taugé)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
Bereidingswijze
- Was de taugé en laat het uitlekken in een vergiet.
Maak de lomboks schoon en snij deze in dunne ringetjes
Snij de gember in dunne, smalle reepjes.
Snij het varkensvlees in plakken van 1 cm. - dik tegen de draad in en daarna in reepjes.
Maak een sausje van de , de en de .
Verhit in een wok 2 eetlepels , roerbak het vlees tot deze licht bruin begint te worden
Voeg daarna het sausje toe.
Schep het geheel even goed door
Neem dan het geheel van het vuur
Schep het vlees op een bord of in een schaaltje.
Verhit in de wok de resterende en roerbak de gember, de en de taugé even aan
Roer het gebakken vlees, wat en de door het taugé mengsel.
Maak een papje van het met maïzena en bind het gerecht met het maïzena papje
Ook lekker om te maken
-
Recept
Daging babi taugé (hamlapjes met taugé en een zoet sausje)445m
-
Recept
Mihoen shanghaimi (mihoen met hamlappen, garnalen en groenten)41u15m
-
Recept
Babi Cin Empat (hamlappen met bamboescheuten en kruiden)445m
-
Recept
Babi Nanas Dua (hamlappen met ananas en kruiden)445m
-
Recept
Varkenshaas met rabarber en gember41u
-
Recept
Chinees varkensvlees met verse gember en champignons415m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- sojasaus is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 330 kcal | 16% | 1320 kcal |
Vetten | 18 g. | 26% | 72 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 12 g. | 4% | 48 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |