Babi Ketjap
- Herkomst Indonesie
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Babi ketjap recepten
- Bereiden
- Kookboek van gdamwijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Marineer het vlees in een kom met 1/4 van de knoflook, wat olie en 3 eetlepels .
- Dan wat olie verhitten in stoofpan en daarin de rest van de knoflook en fruiten.
- Daarna het gemarineerde vlees erbij doen en dichtschroeien tot het mooi bruin is.
- De helft van de toevoegen met de , peper, bouillonblokje en en aan de kook brengen.
- Met het deksel op de pan ca. 3 uur laten stoven.
- Af en toe omroeren en proeven.
- Naar smaak meer , bouillon of toevoegen.
- Het laatste half uur het deksel van de pan doen om wat vocht te verdampen en om de saus te maken van het kookvocht met fijn gestoofde en knoflook.
- Het geheel moet vochtig zijn maar niet meer dun.
- Het moet allemaal aan het vlees blijven plakken.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Babi Ketjap 241u
-
Recept
Babi ketjap435m
-
Recept
Babi ketjap420m
-
Recept
Babi ketjap toemis42u
-
Recept
Babi Ketjap41u
-
Recept
Atjar Babi430m
Variaties op Babi Ketjap
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Babi Ketjap | 8 | Rijstgerechten |
Babi ketjap met sperziebonen en champignons | 1 | Rijstgerechten |
Babi ketjap van Kees | 1 | Vlees |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ketjap is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ketjap is niet geschikt voor een soja-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 401 kcal | 20% | 802 kcal |
Vetten | 15 g. | 21% | 30 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 0% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |