Babi ketjap (de originele)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Babi ketjap recepten
- Bereiden
- Kookboek van patricia1987
- 1 reviews
Bereidingswijze
- Snijd de speklapjes in stukjes.
- Wrijf ze in met , en de ketjap.
- Marineer gedurende half uur.
- Fruit de uien gedurende 5 tot 10 minuten.
- Voeg dan spek incusief de marinade toe en laat dit alles op laag vuur gaarsmoren.
- Voeg op eigen smaak bovenstaande kruiden toe, maar wees niet te zuinig want het mag lekker kruidig zijn.
- Laat het geheel nog even lekker doorpruttelen.
- Voeg wat toe om droogkoken te voorkomen.
- Voeg eventueel nog wat ketjap toe want het moet de zoetige ketjapsmaak hebben.
- Is de ketjap niet zoet genoeg, voeg dan nog wat suiker toe (meestal is de ketjap uit de supermarkt al zoet.
- Heeft u een originele dan is het aan te raden wat suiker toe te voegen).
Ook lekker om te maken
-
Recept
Babi ketjap lima (speklapjes in ketjapsaus)455m
-
Recept
Babi Ketjap 141u15m
-
Recept
Babi panggang 344u15m
-
Recept
Babi ketjap toemis42u
-
Recept
Babi ketjap420m
-
Recept
Babi rica rica430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (1)
Babi ketjap (de originele) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 24 kcal | 1% | 96 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 16 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |