Maak de schoon en snipper deze fijn.
Maak de ’s schoon, verwijder de zaden en zaadlijsten en snijd deze in reepjes.
Maak de tomaat(1 stuk) schoon.
Ontvel deze, verwijder de zaden uit de tomaat(1 stuk) en snijd deze in stukjes.
Snijd de ananas(1 blik) in stukjes.
Halveer de komkommer(0.25), verwijder de zaadjes en snijd in plakjes.
Varkensvlees in plakjes snijden.
Meng in een kom ananassap(1 deciliter), azijn, honing(1 eetlepel) of suiker, sambal(2 theelepels) en bouillon.
Bak het vlees met de ui(1 stuk) en knoflook(2 tenen) bruin en gaar.
Haal het vlees uit de wok.
Doe de saus in de wok en kook dit iets in.
Voeg de groentes en ananas(1 blik) toe en kook alles even mee.
Voeg het vlees en de tomaatblokjes toe en verwarm het geheel
goed door.
Bind het gerecht met maïzena.
Proef of er peper(1 theelepel) of zout(0.5 theelepels) toegevoegd moet worden.
Het gerecht moet zoet/zuur en pittig smaken.
Voeg naar smaak sambal(2 theelepels), honing(1 eetlepel) of azijn toe.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal, kippenbouillon, olie
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal en kippenbouillon
Suiker
ananas past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
Koemelk
Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
Selderij
Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon en olie
Vis
Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.