Babi nasi goreng
- Herkomst Indonesie
- Categorie Hoofdgerechten
- Bereiden
- Kookboek van jospas
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
- Pan
- Rasp
Bereidingswijze
- Zet de op met het
Snijd het vlees in kleine blokjes en marineer met de , ketjap, , djahé, , , , en fivespicepoeder.
Rasp de en voeg die ook bij het vlees.
Laat het vlees zeker 1 uur intrekken.
Ondertussen snij je de groenten in heel fijne reepjes, haal de van het vuur en laat droogstomen met het deksel op de pan.
Laat de goed afkoelen door op een plaat uit te spreiden.
Laat nu je wok of wadjang gloeiend heet worden, doe de olie in je wok/wadjang en doe het vlees in en roerbak tot bijna gaar en doe dan de groenten hierbij, doe het mengsel hierna in een schaal en zet opzij.
Maak de wok schoon en doe er de in en roerbak deze tot deze lekker warm is. - Let op constant op hoog vuur wokken!
Doe nu de mix van groenten en vlees erbij en wok het geheel door elkaar.
Meng nu de taugé erdoor.
Slamat makan.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Kalio babi42u30m
-
Recept
Nasi goreng420m
-
Recept
Babi ketjap met Chinese kool430m
-
Recept
Babi ananas420m
-
Recept
Sambal goreng eieren445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- sambal kan sporen bevatten van pinda en Allergie in arachideolie
- sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
- ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ketjap manis is niet geschikt voor een soja-intollerantie
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 222 kcal | 11% | 1776 kcal |
Vetten | 1 g. | 2% | 8 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 39 g. | 15% | 312 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |