Babi pangang

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven op 175 graden celsius.
    Pel en snipper de en knoflook.
  2. Snijd de in stukjes.
  3. Roer de , knoflook, , , 5 eetlepels ketjap en door elkaar en wentel het vlees erdoor.
    Verhit 5 eetlepels margarine in een ovenschaal, leg het vlees erin en braad dit in ca. 30 minuten gaar in de oven (als het te donker wordt, folie er overheen doen).
    Maak intussen de bosui schoon en snijd deze in stukjes.
  4. Smelt 1 lepel margarine en fruit de bosui ca. 3 minuten.
  5. Roer de , 5 eetlepels ketjap, en goela djawa erdoor.
  6. Breng het sausje met de 2 eetlepels van de marinade en (pikant) op smaak!
    Spreid de atjar uit op een schaal en leg het vlees erop.
    Geef de saus er apart bij.
25
25
25

Variaties op Babi pangang

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Babi pangang
VariatieAantalGang
Babi Pangang10Miegerechten
Babi Pangangsaus4Sauzen en marinades
Babi Pangangsaus 11Sauzen en marinades

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
  • ketchup en sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
  • ketjap manis, ketchup, suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in ketchup
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in maizena en suiker
  • ketjap manis is niet geschikt voor een soja-intollerantie
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
brioche
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
518 kcal
25%2072 kcal
Vetten
9 g.
13%36 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
41 g.
15%164 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Babi pangang