Babi pangang
- Herkomst Indonesie
- Categorie Rijstgerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Babi pangang recepten
- Bereiden
- Kookboek van harwoon
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Vlees in dunne plakken snijden en 8 uur laten marineren.
- Marinade maken van A, katoembar, , en gekneusde knoflook.
- Plakken vlees gaar bakken en in stukjes snijden.
- Deze weer terug doen in de pan om het warm te houden.
- Saus:
- , , 1 lepel , en een half kopje water verwarmen in een pan.
- Serveer dit met nasi of witte rijst.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Babi Pangang41u
-
Recept
Babi Pangang41u10m
-
Recept
Babi Pangang445m
-
Recept
Babi pangang à la Netty415m
-
Recept
Babi ketjap440m
-
Recept
Babi perzik met rijst440m
Variaties op Babi pangang
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Babi Pangang | 10 | Miegerechten |
Babi Pangangsaus | 4 | Sauzen en marinades |
Babi Pangangsaus 3 | 1 | Sauzen en marinades |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
- sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap en bouillonblok
- ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ketjap is niet geschikt voor een soja-intollerantie
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 233 kcal | 11% | 932 kcal |
Vetten | 6 g. | 8% | 24 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |