Babi pangang met pittige tomatenrijst
- Herkomst China
- Categorie Rijstgerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Babi pangang recepten
- Bereiden
- Kookboek van peterstam
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
Bereidingswijze
- Kook de volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Maak de prei en de schoon en snijd ze in dunne reepjes.
- Pel en snijd de knoflook in plakjes.
- Was de en snijd ze in partjes.
- Snijd het vlees in reepjes.
- Verhit een wok, voeg een scheutje toe en wok de vleesreepjes 4 minuten.
- Voeg de prei en paprikareepjes en de helft van de knoflook toe en wok ze 3 minuten mee.
- Voeg de woksaus toe en laat alles goed warm worden.
- Verhit ondertussen een andere wok, voeg een scheutje olie toe en wok de rest van de knoflook , en partjes tomaat 1 minuut.
- Voeg de toe en wok die 3 minuten mee.
- Verdeel de tomatenrijst over 4 borden en schep de babi pangang ernaast.
- Serveer met gebakken uitjes en kroepoek.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Vegetarische babi pangang430m
-
Recept
Gehaktballen met tomatenrijst en spinazie430m
-
Recept
Babi pangang à la Netty415m
-
Recept
Babi pangang48u45m
-
Recept
Babi Pangang41u
-
Recept
Babi Pangang445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 505 kcal | 25% | 2020 kcal |
Vetten | 5 g. | 7% | 20 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 82 g. | 31% | 328 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |