Babi rica rica

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Snijd de of de hamlappen in reepjes.
  2. Verhit de olie, fruit lichtbruin en voeg de gember, sambal, sereh, duan jeruk toe.
  3. Laat het vlees hierin garen en breng op smaak met de en peper en zout.
  4. Af en toe een klein beetje water toevoegen.
  5. Als het gerecht bijna klaar is, dan nog eventjes de blokje/schijfjes tomaat mee laten pruttelen.
25
25
25

Variaties op Babi rica rica

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Babi rica rica
VariatieAantalGang
Babi Rica Rica (gestoofd varkensvlees met een lekker smaakje)1Vlees
Babi rica rica1Vlees

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal oelek
  • rietsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (3)

Babi rica rica heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8.7 / 10 in 3 recensies
RESET

Het is een geweldig land Jacco, met een super keuken. Onze jongste dochter is er geboren. Hoop nog veel Indisch te koken en te leren van allerlei kruiden en gerechten.
ma-griet 27 september 2012
Voor de meeste mensen in Nederland vinden de indoneschse keuken te scherp van kruiden. Hier voor vermeld ik in mijn recepten dat men de zaden en zaadlijsten moet verwijderen. Hierdoor word het gehee... Lees reactie
jaccor 27 september 2012
Het kneuzen van de sereh stengel doe ik altijd met de vijzel. Licht stampen over de hele lengte van de stengel. De interesse in Indonesië is niet geheel onbekend voor veel Nederlanders. Mijn vader ... Lees reactie
jaccor 27 september 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
464 kcal
23%1856 kcal
Vetten
36 g.
52%144 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Babi rica rica