Babi smoor pedis (Varkensvlees in bouillon)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Vijzel
- Rasp
Bereidingswijze
- Maak de , en schoon en snij deze fijn.
Schil de en en rasp deze fijn.
Maak de tomaat schoon en snij deze fijn.
Maak de boemboe fijn in de vijzel.
Snij de in kleine stukjes en in een beetje aanbraden.
Voeg de toe en bestrooi dit met zwarte , , en .
Laat dit even bruin braden en voeg dan een flinke scheut ketjap en de toe.
Schep het geheel goed door.
Voeg de boemboe toe en schep het geheel weer door.
Voeg nu het , , en toe en laat het geheel circa 2 uur stoven.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Kari djawa (pittig varkensvlees in kokosmelk)41u
-
Recept
Sekali Terik Iga Babi450m
-
Recept
Babi Usee-Usee (gebakken hamlappen in kokosmelksaus)445m
-
Recept
Babi goelai kling (mild gekruid varkensvlees)455m
-
Recept
Bebotok daging pedis (pittig gekruid gehakt gerecht)450m
-
Recept
Babi Pedis Dan Daun Papaya (licht gekruid varkensvlees met gemberwortel)41u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon en olie
- trassi en kippenbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
- ketjap manis en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- trassi kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in trassi
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en azijn
- kippenbouillon en olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 334 kcal | 16% | 1336 kcal |
Vetten | 13 g. | 18% | 52 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 8 g. | 3% | 32 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |