Bacon belegde kip

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Vijzel
  • Oven
  • Rasp
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Maak de knoflook schoon en snij deze in stukjes.
    Maak de boontjes schoon en breek deze in gelijke stukjes.
    Maak de schoon en snipper deze fijn.
    Maak de tomaten schoon en snij deze in stukjes.
    Hak de basilicum zeer fijn.
    Rasp de Parmezaanse fijn.
    Maak van de knoflook, sap, honing, , , kerriepoeder en in de vijzel een mooie pasta.
    Bestrijk de met een kwastje dun met de kruidenpasta.
    Verwarm de oven op 150 °C.
    Leg de op een rooster in een ovenschaal en zet deze voor 60 minuten in de oven.
    Leg de dan in een ovenschaal en beleg de gegrilde met plakjes , bestrooi die met de en bak ze onder de nog warme grill knapperig.
    Maak intussen de boontjes koken tot deze beet gaar zijn.
    Giet de boontjes af, voeg de en tomaatblokjes en verwarm dit mengsel al omscheppend.
    Voeg een flinke draai en de basilicum toe en strooi er de Parmezaanse over.
    Schep de groenten rond de op de schaal en serveer het gerecht met macaroni.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas, boter, parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas, boter, parmezaanse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas en parmezaanse kaas
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas, boter, parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • kaas en parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout en bacon
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
388 kcal
19%1552 kcal
Vetten
37 g.
53%148 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
6 g.
2%24 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Bacon belegde kip