Bailey

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Deegroller
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Pak een springvorm met een doorsnee van 24 centimeter.
  2. Bedek deze met bakpapier.
  3. Bewerk de café noir met een deegroller totdat er gruis overblijft.
  4. Smelt de in een pannetje en roer het koekjesgruis erdoorheen.
  5. Bedek de bodem van de springvorm met het mengsel en druk het stevig aan.
  6. Zet de vorm weg op een koele plek.
  7. Bereid de kwarktaartmix volgens aan wijzing op het pak.
  8. Let op:
  9. Doe er circa 50 mililiter minder water in dan aangegeven op het pak.
  10. Mix het tot een glad mengsel.
  11. Voeg hierna de Bailey’s, en toe en klop het geheel enkele minuten op de hoogste stand tot een luchtige massa.
  12. Schenk het mengsel in de springvorm en zet het in de koelkast.
  13. Laat het hier minstens twee uur staan.
25
25
25

Variaties op Bailey's Cheesecake

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Bailey's Cheesecake
VariatieAantalGang
Bailey's cheesecake1Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en kwark kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, kwark, slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, kwark, slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
126 kcal
6%1008 kcal
Vetten
16 g.
23%128 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Bailey's Cheesecake