Bakwan Surabaya (rundvleesballetjes met mie)

Ingrediënten

+ -
print

Voor de boemboe:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Maak de schoon en snijd deze in dunne ringetjes.
    Maak de schoon en hak deze zeer fijn.
    Maak de sjalotjes schoon en snipper deze fijn.
    Maak de schoon en pers deze fijn.
    Hak het vlees fijn samen met de ingredienten voor de boemboe.
    Voeg en toe en meng het geheel goed.
    Neem een pangsitvel, doe er een halve eetlepel vulsel op en vouw het zo samen dat de kanten boven bij elkaar komen.
    Ga door tot alle pangsitvellen en vulsel verbruikt zijn.
    Bak de bakwan in ruim olie tot ze gaar en bruin zijn.
    Laat ze uitlekken.
    Kook de gehaktballetjes samen met de .
  2. Kruid met en .
    Doe er even later de gekookte en de reeds gebakken pangsit bij.
    Dien warm op met gesneden bosui en en bestrooi met gebakken ui.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kippenbouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in selderie en selderie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
367 kcal
18%1468 kcal
Vetten
9 g.
13%36 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
36 g.
13%144 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Bakwan Surabaya (rundvleesballetjes met mie)