Balado ikan tenggiri (zeer hete makreel)

Ingrediënten

+ -
print

Boemboe:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Vijzel
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Maak de schoon en snij deze in moten.
    Maak de sjalotjes schoon en snippers deze fijn.
    Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
    Kneus de serehstengels met de achterzijde van een mes.
    Pers een uit en bewaar het sap.
    Maak de voor de boemboe schoon en snij deze fijn.
    Schil de .
  2. en en rasp deze fijn.
    Wrijf in een vijzel de , , en fijn tot een kruiden pasta.
    Marineer de vis 60 minuten in het limoensap en het .
    Verhit de en frituur de vis in de bruin en droog.
    Fruit de boemboe, sjalotjes, knoflook, en sereh in wat tot het geheel gaat geuren.
    Voeg de toe en bak het geheel goed gaar .
    Zorg er voor dat de vis goed is bedekt met de kruiden dat deze in de vis kunnen trekken.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • makrelen is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Balado ikan tenggiri (zeer hete makreel) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Graag gedaan om deze recepten te plaatsen ik hoop dat je nog meer lekkere dingen vindt en klaar maakt laat het me maar horen! MVG Jacko
jaccor 8 november 2013
Heerlijk! h.gr.Karsas
Karsas 5 november 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1070 kcal
53%4280 kcal
Vetten
12 g.
17%48 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Balado ikan tenggiri (zeer hete makreel)