Bami met limoen en gerookte makreel
- Herkomst Nederland
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bami recepten
- Bereiden
- Kookboek van jacob
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
- Koekenpan
Bereidingswijze
- Kook de mie volgens de aanwijzingen op het pak.
- Maak de schoon en controleer of er geen grote graten in zitten.
Breek dan de in kleine stukjes. - Limoenschil raspen en de limoen uitpersen.
Eventueel pepertjes uit het bamipakket in de lengte doorsnijden en de zaadjes verwijderen. - En deze dan in zeer smalle ringetjes snijden.
Doe de in een wok of grote koekenpan en verhit de . - Bak hierin in 5 minuten de groenten, mie, en de helft van de limoensap eventueel aan vullen met .
- Goed doorwarmen de bami op de borden scheppen en bestrooien met de rest van de limoenrasp.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gerookte makreel met bleekselderij en citroensausje445m
-
Recept
Ikan Bau Peapi (licht gekruide makreel met tomaat)445m
-
Recept
Ikan Panggang Dibumbui Dengan Manis Dan Assam (makreel in zoet zure saus)41u15m
-
Recept
Makreel oblok430m
-
Recept
Aardappel makreel schotel41u
-
Recept
Terrine van gestoomde makreel en zeekraal445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en sambal
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- sambal kan sporen bevatten van vis en Allergie in makreel
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 109 kcal | 5% | 436 kcal |
Vetten | 12 g. | 17% | 48 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |