Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Gedroogde bamigroenten weken volgens aanwijzingen op de verpakking.
  2. pellen en de snijden.
  3. De groenten uit het pakket fijn snijden.
  4. Maak van de een omelet.
  5. De los kloppen met 2 eetlepels water en opkloppen.
  6. De worchestershiresaus
    erbij doen.
  7. Boter verhitten en het eiermengsel bakken.
    Rol de gebakken ei op en snijd deze in mooie dunne reepjes.
    in ongeveer 3 minuten glazig fruiten.
  8. Vlees er bij voegen en rondom aanbakken.
  9. Intussen de koken volgens aanwijzing op verpakking.
  10. Groentenpakket er bij doen en op hoogvuur roerbakken.
  11. Gedroogde groenten even meebakken.
  12. Dan toevoegen de tomaat, Spaanse peper (naar smaak zonder of met zaadjes), peper, , ketjap, , ketjap , en .
  13. De gekookte door het vlees-groentemengsel doen en goed heet laten worden.
  14. Garneren met de omeletreepjes.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • bouillonpoeder en sambal kan sporen bevatten van pinda en Allergie in pindakaas
  • bouillonpoeder, pindakaas, sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
  • ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bouillonpoeder kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillonpoeder
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • bouillonpoeder kan sporen bevatten van selderij en Allergie in selderij
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bouillonpoeder en pindakaas kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
679 kcal
33%2716 kcal
Vetten
32 g.
46%128 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
62 g.
23%248 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Bami met shoarmavlees