Bami soep
- Herkomst Indonesie
- Categorie Maaltijdsoepen
- Bami recepten
- Bereiden
- Kookboek van granny
- 1 reviews
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- De in een ruime pan met water zachtjes gaar laten worden met het bouillon tablet en eventueel naar smaak.
- De in een pan doen en overgieten met kokend water. ± 15 minuten laten weken dan in een vergiet doen en uit laten lekken.
- Als de gaar is de in stukjes plukken en het vlees weer terug in de pan met bouillon doen.
- , en wassen en snijden.
- De knoflook persen en alles even fruiten in een beetje olie.
- Dan de en het gesnipperde toevoegen en nog even zachtjes doorwarmen.
- Het groentemengsel in de pan met vlees doen.
- Scheutje (niet te veel) , , een theelepel vetsin toevoegen en even door warmen.
- Voeg de toe en laat op laag vuur goed doorwarmen. (niet meer laten koken).
- Voeg eventueel nog naar smaak toe.
- Je kunt dit opdienen met gekookte rijst, sambal en naar behoefte.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Bami soep41u10m
-
Recept
Bami-soep430m
-
Recept
Echte saoto-soep41u30m
-
Recept
Udang sajoer (garnalen groenten soep)450m
-
Recept
Oma's soep435m
-
Recept
Kerang Dan Ikan Assam Pedis (hele pittige vis soep)450m
Variaties op Bami soep
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Bami soep | 2 | Soepen |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
- eiermie en kippenbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap
- ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kippenbouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in selderij
- Geen overeenkomsten gevonden.
- garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kippenbouillon kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ontbijtspek en zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (1)
Bami soep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 88 kcal | 4% | 352 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 18 g. | 7% | 72 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |