Bami soep
- Herkomst Indonesie
- Categorie Maaltijdsoepen
- Bami recepten
- Bereiden
- Kookboek van 140373
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Zet het op en doe daar de in met de bouillonblokjes.
- Als de klaar is, draai je van het balletjes.
- Doe deze in de bouillon.
- Pluk de en doe terug bij de bouillon.
- Doe het potje atjar erbij en de gewassen en peterselie (wel klein plukken), en de erbij.
- Goed roeren.
- Doe de en de naar smaak erbij en laat alles 15 minuten trekken op een zacht vuur.
- Doe na de 15 minuten de erbij en wacht tot deze gaar is.
- Je kan de soep nu opdienen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Bami soep41u
-
Recept
Bami-soep430m
-
Recept
Eet maar mee soep430m
-
Recept
Oma's soep435m
-
Recept
Dieet soep440m
-
Recept
Echte saoto-soep41u30m
Variaties op Bami soep
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Bami soep | 2 | Soepen |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon en sambal
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippenbouillon en sambal
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- kippenbouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in selderij
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 446 kcal | 22% | 1784 kcal |
Vetten | 47 g. | 67% | 188 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 6 g. | 2% | 24 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |