Bami-soep
- Herkomst Nederland
- Categorie Maaltijdsoepen
- Bereiden
- Kookboek van Bibisoerabaja
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Breng de bouillon aan de kook.
- Doe de kipfilet erbij en laat 10 minuten koken.
Neem het vlees eruit en snijd in kleine dobbelsteentjes.
Doe ook zo met de .
Snij de , prei en klein.
en knoflook snipperen.
Voeg dit alles met de toe aan de bouillon.
Breng op smaak met , , ,.
Laat de soep 10 minuten zachtjes koken.
Bak een omelet van de 2 , snij het in reepjes.
Voeg het toe aan de soep met de blokjes + kip.
Exotisch soepje en snel op tafel.
Met warme dagen vind ik de makkelijke keuken een uitkomst!!
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon, sambal, boter of margarine
- kippenbouillon en sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap
- ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in boter of margarine
- kippenbouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- kippenbouillon en boter of margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter of margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
- boter of margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter of margarine
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- kippenbouillon en boter of margarine kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal en boter of margarine
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 338 kcal | 16% | 1352 kcal |
Vetten | 4 g. | 6% | 16 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 54 g. | 21% | 216 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |