Bami Surf&Turf
- Herkomst Indonesie
- Categorie Hoofdgerechten
- Bereiden
- Kookboek van smeetjje
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
Bereidingswijze
- Snijd de knoflook fijn en de uien grover.
- Snijd de in mooie blokjes.
- Snijd tenslotte de .
- Kook de bami volgens de gebruiksaanwijzing en giet deze af.
Doe vervolgens wat in een wok, voeg de toe fruit deze eventjes, voeg vervolgens de knoflook toe. - Hierna doe je de in de wok zorg dat deze gaar zijn als je daarna de groene erbij doet en laat deze bijtgaar worden, voeg dan de en toe.
- Voeg het en de naar smaak toe en wat en zout.
- Doe er een theelepel in, evt meer als je van pittig houd.
- Voeg hierna de ossenhaaspuntjes en de surimistukjes erbij en bak ze even aan; laat de ossenhaaspuntjes rosé.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonblokje en sambal
- bouillonblokje en sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap
- ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonblokje
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillonblokje
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonblokje
- Geen overeenkomsten gevonden.
- sambal kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in garnalen
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillonblokje kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 51 kcal | 2% | 204 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 8 g. | 3% | 32 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |