Banana coe coco na forno (bakbananen met kokos)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van ma-griet
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Oven voorverwarmen op 175 graden celsius.
- Lage ovenschaal dik invetten met .
- uitpersen.
- Bananen pellen en overlangs in 4 plakken snijden.
- Plakken halveren.
- Besprenkelen met citroensap.
- Plakken banaan tegen elkaar in ovenschotel leggen en bestrooien met basterdsuiker en .
- er over schenken.
- Vloeibare er over druppelen.
- Afdekken met aluminumfolie.
- In het midden van de oven 1 uur laten bakken.
- Folie verwijderen en nog eens 20 minuten bakken.
- Af en toe bedruipen met braadvocht.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Bakbananen met een likeurtje420m
-
Recept
Dadar Pisang Kelapa (pannenkoeken met banaan en kokos)430m
-
Recept
Kokos-Kersen Cake (Lactosevrij)41u
-
Recept
Cheesecake met kokos, banaan en chocolade430m
-
Recept
Es jeruk kelap (sinaasappel – kokos)42u45m
-
Recept
Room van stracciatella en kokos420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- donkerbruine basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter en vloeibare boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en vloeibare boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter en vloeibare boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in rum
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 138 kcal | 6% | 552 kcal |
Vetten | 13 g. | 19% | 52 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 16 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |