Bananen-bessentrifle

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Meng ca. 25 gram met 3 volle eetlepels en circa 100 ml , Verhit de rest van de en roer de oplossing door de , breng al roerende aan de kook en laat circa 3 minuten pruttelen.
    Schep enkele eetlepels vla in een kommetje en roer er 1 door.
  2. Voeg al roerende bij de vla en laat afkoelen.
    Bestrijk de plakken met de jam en snijd de plakken in stukken.
    Verdeel ze over een glazen schaal en bedruppel ze met de likeur.
  3. Laat dit intrekken.
  4. Rooster de in een droge koekenpan goudbruin.
  5. laat ze op keukenpapier uitlekken.
    Pel de en snijd ze in plakken.
  6. Verdeel de plakken banaan over de en verdeel hierover de .
    Schenk de afgekoelde vla over vruchten uit en zet tot gebruik in de koelkast. (mag de hele nacht zijn) Klop de met de stevig.
  7. Verdeel de room over het toetje en bestrooi met de geroosterde .
25
25
25

Variaties op Bananen-bessentrifle

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Bananen-bessentrifle
VariatieAantalGang
Bananen-bessentrifle1Nagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in cake
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in cake
  • custard kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • amandelen is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • cake en custard kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
275 kcal
13%1650 kcal
Vetten
10 g.
14%60 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
23 g.
9%138 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Bananen-bessentrifle