Bananentaart

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Laat het ontdooien.
  2. Prak 3 fijn en meng daar de helft van de suiker en wat door.
  3. Rol het uit tot een lap die in de springvorm past en een opstaand randje geeft.
  4. Verdeel de geprakte over de bodem.
  5. Snijd de andere 3 in plakjes en leg die dakpansgewijs er op.
  6. Giet er wat druppels over en strooi de er over.
  7. Verdeel de / margarine in klontjes en leg die hier en daar op de .
  8. Bak de taart in 30 min in de oven op 180 graden C.
25
25
25

Variaties op Bananentaart

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Bananentaart
VariatieAantalGang
Bananentaart5Taart en gebak
Australische bananentaart2Taart en gebak
Kleine bananentaartjes1Kinderen

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • rietsuiker en basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (5)

Bananentaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.2 / 10 in 5 recensies
RESET

Deze taart is heel erg lekker.
Sophie 21 oktober 2012
De bananentaart smaakte erg lekker.
Drogepoepsteek 5 januari 2012
Hij zit nu in de oven en ruikt al heerlijk.
Louis 4 december 2011
Hij smaakte erg lekker! Goed recept.
Nathalie 22 oktober 2011
Wanneer gebruik je de andere helft van de suiker?
7 juli 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
155 kcal
7%620 kcal
Vetten
5 g.
7%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Bananentaart