Bandeng Kemirie (pittig gekruide makreel)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Pan
Bereidingswijze
- Maak de schoon en pers deze fijn.
Maak de schoon en snidj deze fijn.
Snijd de vis in moten.
Wrijf deze in met en bak de vis in zeer hete .
Als de vis gaar is, haal het geheel dan uit de pan.
Pof de in een droge koekenpan en hak deze
zeer fijn.
Vermeng de keramisten met de , , , en de en bak ze in half gaar.
Doe de moten vis met en bij de kruiden in de pan en laat alles samen zachtjes koken tot de saus dik wordt.
Haal de vis eruit, leg ze op een schaal en giet er de saus overheen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Bandeng Santen (fijn gekruide makreel met kokos)445m
-
Recept
Ikan Panggang Dibumbui Dengan Manis Dan Assam (makreel in zoet zure saus)41u15m
-
Recept
Ikan Pepesan (pittig gekruide makreel uit de oven)41u
-
Recept
Abon Ikan Gabus (droog gekookte gekruide forel)41u20m
-
Recept
Ikan bandeng (licht gekruide rode ponen uit de oven)450m
-
Recept
Ikan Bakar (gestoofde gekruide bokking)445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in trassi
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- trassi kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in trassi
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- makreel is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 213 kcal | 10% | 852 kcal |
Vetten | 20 g. | 29% | 80 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |