Banketbakkersroom
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Banketbakkersroom recepten
- Bereiden
- Kookboek van jolandaknorretje
- 18 reviews
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Breng het grootste gedeelte van de met het vanillestokje langzaam aan de kook en laat het stokje enige tijd in de trekken.
Meng de met de en een klein scheutje achtergehouden tot een glad papje. - Voeg hier onder goed roeren en met kleine hoeveelheiden tegelijk de kokende bij.
Doe de massa terug in de pan. - Breng ze onder zeer goed roeren aan de kook en laat ze ongeveer 3 minuten zachtjes doorkoken.
- Verwijder het vanillestokje.
Voeg de toe en wanneer er geen vanillestokje gebruikt is, ook de .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Banketbakkersroom410m
-
Recept
Banketbakkersroom415m
-
Recept
Banketbakkersroom420m
-
Recept
Suikervrije banketbakkersroom430m
Variaties op Banketbakkersroom
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Banketbakkersroom | 5 | Taart en gebak |
Banketbakkersroom (anders) | 1 | Koekjes |
Banketbakkersroom (snelklaar recept) | 1 | Bijgerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- suiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eierdooiers is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- melk is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (18)
Banketbakkersroom heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.8 / 10 in 18 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 345 kcal | 17% | 1380 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 65 g. | 25% | 260 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 12 g. | 13% | 48 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |