Banketletter

Ingrediënten

+ -
print

Garnering:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op ca. 150 C.
  2. Ontdooi het kneed het tot een samenhangende massa.
  3. Vorm deze massa tot een "worst".
  4. Bestrooi het aanrecht royaal met de en leg de "worst" hierop.
  5. Rol de de "worst" uit met een deegrol zodat je een lange reep krijgt.
  6. Rol van het ook een "worst" en verdeel deze over het .
  7. Vouw het deeg dicht en plak deze op de randen dicht met een deel van de losgeklopte dooier.
  8. Leg de worst in de gewenste lettervorm op een met bakpapier beklede bakplaat.
  9. Bestrijk de letter met de rest van de losgeklopte dooier.
  10. Verdeel de bigarreaux en de losse, halve om en om over de letter en druk deze een beetje aan.
  11. Strooi het eveneens over de letter.
  12. Schuif de letter in de oven (midden) en bak de letter ca. 20 minuten.
  13. Als de letter klaar is en afgekoeld nog even bestuiven met .
  14. Heerljk met de lange, koude avonden bij een beker warme chocolademelk met slagroom.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg en bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eidooiers is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bladerdeeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • amandelspijs, amandelschaafsel, amandelen is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in bladerdeeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
3615 kcal
180%3615 kcal
Vetten
234 g.
334%234 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
293 g.
112%293 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Banketletter