Basilicumrisotto met zalm

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Hapjespan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Verhit de in een hapjespan.
  2. Fruit de sjalot.
  3. Schep de erdoor en bak tot de korrels glanzend en glazig zijn.
    Schenk de in de pan en laat de rijst de zachtjes kokend opnemen.
  4. Voeg de bouillon in 3 porties alroerend toe, wacht tot de portie is opgenomen door de rijst, voordat je de volgende portie toevoegt.
  5. Kook de rijst in 15-20 minuten zachtjes gaar.
    Neem de van het vuur.
    Roer de crème fraîche, de zalmreepjes, de helft van de kaas en de basilicum erdoor.
  6. Schep de in diepe borden.
  7. Strooi er wat extra en kaas over.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn en groentebouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn en groentebouillon
  • groentebouillon en parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillon
  • parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillon
  • zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
140 kcal
7%560 kcal
Vetten
5 g.
7%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Basilicumrisotto met zalm