Basisrecept cake

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Roer de boter romig.
  2. Roer de door de boter.
  3. Voeg al roerende de toe.
  4. Als het beslag egaal geroerd is roer dan het meel en het erdoor.
  5. Als alle ingredienten goed gemang zijn is het cakebeslag klaar.
  6. Stort de cake in een ingevette vorm en bak gedurende 50-60 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden goudbruin en gaar.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bakmeel is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomboter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Basisrecept cake heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Met de basisrecept heb ik mijn double chocolade cake vandaag gebakken. Als extra toevoegingen heb ik 3 eetlepels cacao, 2 eetlepels nutella bij de beslag gedaan. Voor de topping, heb ik puur chocolade... Lees reactie
Corson 26 november 2017

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
316 kcal
15%2528 kcal
Vetten
12 g.
18%96 g.
Waarvan verzadigd
5 g.
28%40 g.
Waarvan onverzadigd
3 g.
10%24 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
1 g.
20%8 g.
Koolhydraten
18 g.
7%144 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
25 g.
27%200 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
4 mg.
0%32 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Basisrecept cake