Basisrecept voor cake
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van tobkok
- 3 reviews
Keukenspullen
- Bakvorm
- Oven
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 175 graden C.
- Klop de met de romig in 2-3 min.
- Klop er de een voor een bij met 1 eetlepel .
- Schep de helft van het door de eimassa, daarna de rest met de .
- Klop er de vulling bij, gebruikt in het recept en vul een ingevette bakvorm.
- Bak de cake op het onderste rooster in de oven ca. 40 min.
- Test de gaarheid met een breinaald of hij er schoon uitkomt.
- Laat de nog 10 min.
- rusten
Ook lekker om te maken
-
Recept
Basisrecept cake455m
-
Recept
Basisrecept voor flensjes410m
-
Recept
Basisrecept cupcakes420m
-
Recept
Goed-voor-de-lijn-cake41u20m
-
Recept
Luchtige naturel cake41u10m
-
Recept
Opgerolde cake met slagroom41u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bakmeel is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en melk
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter en melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (3)
Basisrecept voor cake heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 3 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 267 kcal | 13% | 2403 kcal |
Vetten | 18 g. | 26% | 162 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 19 g. | 7% | 171 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 19 g. | 21% | 171 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |