Bastogne-monchoutaart
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van teigetje36
- 4 reviews
Bereidingswijze
- Laat de op kamertemperatuur komen en vet de springvorm (26 cm doorsnee) in met olie of boter.
Verkruimel de pak bastognekoeken en smelt de boter in een pannetje. - Als de boter gesmolten is de verkruimelde bastognekoeken erdoor roeren.
- Met dit mengsel de bodem van de springvorm bedekken en in de koelkast koud laten worden.
- Mix de en de suiker door elkaar tot een luchtig mengsel.
- Mix in een andere kom de zonder suiker niet geheel stijf.
- De met een lepel door het monchoumengsel roeren en over de bodem strijken.
- De taart ongeveer 2 uur laten opstijven in de koelkast.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- basterdsuiker en aardbeien past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- roomboter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom en monchou
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- roomboter, slagroom, monchou is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (4)
Bastogne-monchoutaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 4 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 287 kcal | 14% | 2870 kcal |
Vetten | 22 g. | 32% | 220 g. |
Waarvan verzadigd | 2 g. | 14% | 20 g. |
Waarvan onverzadigd | 1 g. | 5% | 10 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 10% | 0 g. |
Koolhydraten | 20 g. | 7% | 200 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 2 mg. | 0% | 20 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |