Dan de gezeefde bloem(50 gram) er door SPATELEN.
In een ronde taartvorm (26 cm) storten en in een voorverwarmde oven op 180 graden afbakken
Gelatine(17 gram) in koud water(50 centiliter) zacht laten worden.
Maak de aardbeien(1000 gram) schoon weeg 500 gr af en maak hiervan een coullis (puree) in een blender of met de staafmixer.
De helft van de coullis verwarmen.
De gelatine(17 gram) laten oplossen in de warme coullis en mengen met de koude coullis en op een koude plaats wegzetten tot het gaat geleren.
Zet de overgebleven aardbeien(1000 gram) met op het kapsel. Slagroom(550 centiliter) net suiker(50 gram)(100 gram) opkloppen tot yoghurtdikte en door de geleerde coullis mengen met een spatel.
De massa storten in de vorm op het kapsel met de aardbeien(1000 gram).
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
Suiker
aardbeien, suiker, suiker past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
Koemelk
slagroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker, gelatine, suiker
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.