BBQ Kipspies
- Herkomst Nederland
- Categorie BBQ
- Bereiden
- Kookboek van harwoon
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- snipperen.
- in stukjes snijden dan ingrediënten in een kom doen en goed door elkaar mengen.
- De kom afdekken met folie en dan minimaal 10 uur weg zetten in de koelkast.
- Het vlees aan stokjes rijgen en dan is het klaar voor de BBQ.
Ook lekker om te maken
-
Recept
BBQ Kipspies met ananas en kiwi410m
-
Recept
Quick bbq sauce420u
-
Recept
Indische BBQ speklapjes415m
-
Recept
BBQ Drumstickspies420m
-
Recept
BBQ Sate44u10m
-
Recept
Katjangsaus voor de BBQ430m
Variaties op BBQ Kipspies
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
BBQ Kipspies met ananas en kiwi | 1 | BBQ |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal badjak
- sambal badjak kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap
- ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal badjak
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal badjak
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ketjap is niet geschikt voor een soja-intollerantie
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal badjak
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 49 kcal | 2% | 588 kcal |
Vetten | 1 g. | 1% | 12 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 2% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 2% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |