Beef Wellington

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Deegroller
  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Bestrooi de met wat peper en zout.
  2. Goed inwrijven.
  3. Smelt het klontje en bak hierin de aan alle kanten snel bruin in ca 2 minuten per kant.
  4. Smeer de in met mosterd.
  5. Bak de in de achtergebleven ca. 10 minuten.
  6. Hak de fijn.
  7. Doe de champignonpuree terug in de pan en bak nog eens 10 minuten zachtjes in de pan.
  8. Leg een paar lagen plasticfolie op het aanrecht en leg daarop in een vierkant de plakken .
  9. Verdeel daarover de champignonpuree.
  10. Leg de erop en rol de met de champignonpuree er omheen.
  11. Draai het geheel strak op met behulp van de plasticfolie en leg in de koelkast voor zo'n 1 a 2 uur.
  12. Verwarm de oven voor op 180 graden C.
  13. Leg de ontdooide plakjes op elkaar en rol ze met de deegroller op een met bloem bestoven werkvlak uit tot een vierkante lap van ca 3 mm dik.
  14. Bestrijk de randen met .
  15. Haal de uit het plasticfolie en pak hem als een kadootje in het .
  16. Snijd eventueel overtollig weg.
  17. Bestrijk het pakketje met .
  18. Leg het geheel met de naad naar beneden in een ondiepe ingevette ovenschaal en schuif in de oven.
  19. Bak het geheel in 40 minuten goudbruin en rose van binnen.
25
25
25

Variaties op Beef Wellington

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Beef Wellington
VariatieAantalGang
Mini Beef Wellington met morieljes, sherry en tijm1Vlees

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eierdooier is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter en bladerdeeg kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • franse mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in franse mosterd en champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
97 kcal
4%388 kcal
Vetten
8 g.
11%32 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Beef Wellington