Beghrir (Marokkaanse Pannekoek)

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Doe , in en kom, dan de en , , en daarna het handwarme .
  2. Het moet een pannekoekenbeslag worden.
  3. Meng alles (ik doe het met de hand).
  4. Dek het af met een doek en laat het daarna 1 uur rijzen.
  5. Pak een koekenpan, ik doe altijd een kleine koekenpan, vind ik leuk.
  6. Zorg dat je een anti-aanbak koekenpan hebt.
  7. Doe de beslag in de pan. (nee, er gaat niks in de pan geen boter geen olie niks!) Begin eerst met laag vuur en dan langaamaan het vuur hoger zetten.
  8. Langzaamaan verschijnen er gaatjes.
  9. Als het gaar is, leg je de pannekoekje op een theedoek.
  10. Als de koekenpan te heet wordt, spoel je hem even met koud .
  11. Besmeren met boter en honing of met olijfolie.
  12. Je kan ze ook gelijk invriezen zonder te besmeren.
  13. Doe het in van die diepvrieszakjes, dan kan je er lekker veel maken en heb je altijd wat in huis.
  14. Dit wordt meestal voor het ontbijt gegeten met lekkere marokkaanse thee.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • griesmeel, gist, bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (7)

Beghrir (Marokkaanse Pannekoek) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8.9 / 10 in 7 recensies
RESET

Kan je eventueel de hoeveelheden eens doorgeven voor 50 personen aub? dankjewel
Leen 1 september 2014
Het recept is mij gelukt!
31 augustus 2013
Ik heb het net gemaakt. Ook in 1 keer goed. Mijn moeder is trots hihi. Dankje voor het recept.
Bouch 10 juli 2013
In 1x gelukt! Bedankt voor je lekkere recept.
Zoe 5 augustus 2012
Hoi meid ik hèb ze gebrobeerd en zijn in een keer gelukt bedankt.
31 mei 2012
Goed recept!
24 december 2011
Hey meid het ziet er echt verrukelijk uit ik ga het morgen ochtend maken ik laat je weten oe het is gelukt!!
salentina 1 januari 2008

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
298 kcal
14%2086 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
53 g.
20%371 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Beghrir (Marokkaanse Pannekoek)