Belantjang (licht gekruid gestoofd rundvlees)

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Maak de ui schoon en snipper deze.
    Maak de knoflook schoon en snijd deze in plakjes.
    Snijd het vlees in vierkante stukjes, bestrooi ze met en en de .
    Laat het geheel dan een uurtje staan.
    Bak het daarna in de op tot het bruin is en voeg dan de , knoflook en de sambal toe.
    Voeg het en de toe voor de jus en stoof het vlees totdat het gaar is.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en sambal trassi
  • sambal trassi kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap
  • javaanse suiker en ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal trassi
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • sambal trassi kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in sambal trassi
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in javaanse suiker
  • olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal trassi
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Belantjang (licht gekruid gestoofd rundvlees) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

“Heet eten” kan je aanwennen door regelmatig scherp gekruid eten te nuttigen Maar het is niet dat hoe heter hoe beter zo als je vaak hoort Het gaat om de smaakbeleving die iemand aan voedsel belev... Lees reactie
jaccor 22 oktober 2012
Erg lekker allemaal. De oma van mijn man kwam van Padang, zo zijn we gewend geraakt aan zeer heet eten, maar voor mijn gasten zijn de recepten zeer geschikt. Dus Jaccor: dankjewel!
Karsas 20 oktober 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
243 kcal
12%972 kcal
Vetten
10 g.
14%40 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Belantjang (licht gekruid gestoofd rundvlees)