Biefstuk met basilicum-bonen
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Aluminiumfolie
- Pan
Bereidingswijze
- Spoel de af en breng ze met wat zout aan de kook.
- Laat ze op laag vuur 20-30 minuten garen.
- Was de , deel ze in vieren, verwijder de kern en snijd ze in blokjes.
- Pel en snipper de .
- Pluk de basilicum van de takljes.
- Dep het vlees droog.
- Verhit de in de pan.
- Bestrooi de met en bak ze aan elke kant 2-3 minuten, wikkel ze in aluminiumfolie.
- Verhit de olie in het braadvet.
- Bak de hierin aan.
- Fruit de mee tot ze uit elkaar vallen.
- Laat de uitlekken.
- Roer de met de basilicum, op een paar blaadjes na als garnering, door de tomaat.
- Breng op smaak met .
- Serveer de met de biefstuk en garneer met de achtergebleven basilicum.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Biefstuk met witte bonen in tomaten-muntsaus430m
-
Recept
Duitse biefstuk met saus van peterselie, augurk en kappertjes415m
-
Recept
Gegrilde biefstuk met paddenstoelenjus en geroosterde groenten450m
-
Recept
Biefstuk bakken410m
-
Recept
Paddestoelen met biefstuk420m
-
Recept
Biefstuk in zwartebonensaus42u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 356 kcal | 17% | 1424 kcal |
Vetten | 2 g. | 4% | 8 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 56 g. | 21% | 224 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |