Biefstuk met eekhoorntjesbrood en tagliatelle

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Staafmixer

Bereidingswijze

  1. Leg het eekhoorntjesbrood ca. 30 minuten in lauw water te wken.
  2. Pel en snipper het sjalotje.
  3. Kook de pasta beetgaar volgens aanwijzingen op de verpakking.
  4. Bak de biefstuk 2-3 minuten per kant in de hete .
  5. Fruit het sjalotje kort mee.
  6. Bestrooi de biefstuk met en peper.
  7. Neem de biefstuk uit de pan en houd hem warm.
  8. Voeg de , 100 mililiter inweekwater van de paddestoelen en het bouillonblokje toe aan het bakvet en laat de saus 2-3 minuten inkoken.
  9. Verhit de en laat het eekhoorntjesbrood 1-2 minuten bakken.
  10. Voeg naar smaak en peper toe.
  11. Giet de af en voeg de pasta toe aan het eekhoorntjesbrood.
  12. Was de en hak hem fijn, op enkele takjes na.
  13. Bstrooi de met de fijngesneden .
  14. Breng de saus op smaak en schuim hem eventueel met de staafmixer.
  15. Serveer de met het eekhoorntjesbrood, de biefstuk en de saus.
  16. Garneer met de rest van de .
  17. Tip:
  18. voeg voor een extra bite gegrilde of gebakken verse paddestoelen toe aan de pasta.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en groentebouillonblokje
  • groentebouillonblokje kan sporen bevatten van gluten en Allergie in tagliatelle
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • groentebouillonblokje en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • slagroom en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en groentebouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
440 kcal
22%1760 kcal
Vetten
5 g.
7%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
81 g.
31%324 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Biefstuk met eekhoorntjesbrood en tagliatelle