Biefstuk met lenteui
- Herkomst China
- Categorie Roerbakgerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van dimitri
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
- Pan
Bereidingswijze
- Zet de wok op de hoogste stand en verwarm hem 1 minuut voor.
- Schenk er 5 eetlepels olie in draai deze rond in de wok tot de olie heet is.
- Roerbak de knoflook 10 seconden.
- Voeg dan de biefstukplakjes toe en roerbak nog steeds op een hoge stand 20 seconden.
- Schenk de beide sojasauzen langs de rand van de wok erbij en schep direct daarna de biefstukplakjes met een schuimspaan uit de pan.
- Voeg 100 mililiter water en het bouiliontablet toe en breng dit aan de kook.
- Schep de roerbakmix bij de saus in de wok en verhit het geheel op halve stand al omscheppend 5-7 minuten.
- Zet weer op hoge stand, schep de biefstukplakjes en de lenteui in de wok, voeg de toe, meng het door elkaar en serveer het gerecht op borden.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- arachideolie is niet geschikt voor een pinda-intollerantie
- sojasaus en ketjap manis is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
- sesamolie is niet geschikt voor een sesam-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in maizena
- ketjap manis is niet geschikt voor een soja-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 397 kcal | 19% | 1588 kcal |
Vetten | 2 g. | 3% | 8 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 67 g. | 26% | 268 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |