Biefstuk met witte bonen in tomaten-muntsaus
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Aluminiumfolie
- Pan
- Oven
Bereidingswijze
- Spoel de af en laat ze uitlekken.
- Pel en snipper de en de knoflook.
- Dep de droog en bestrooi ze met en .
- Verhit 2 eetlepels in een ovenvaste pan.
- Bak de aan elke kant 1-2 minuten krachtig aan.
- Zet de pan met het vlees in een voorverwarmde oven van 200 graden C.
- en bak de 5-10 minuten.
- Verhit 1 eetlepel .
- Fruit de knoflook en ca. 2/3 van de .
- Fruit de even mee.
- Voeg de tomatenblokjes toe, breng aan de kook en laat ca. 5 minuten zachtjes koken.
- Neem de uit de pan, wikkel ze in aluminiumfolie en laat ze ca. 5 minuten rusten.
- Was de en snijd hem in reepjes.
- Verhit de en de helft van de in de tomatensaus.
- Breng op smaak met en .
- Snijd de in plakken.
- Serveer het vlees met de bonensaus.
- Meng de citroenschil, de rest van de ui en de en strooi over het gerecht.
- Lekker met aardappeltjes uit de oven.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Biefstuk met basilicum-bonen445m
-
Recept
Cassoulet van witte bonen en rundvlees (Loubia bil lahma)43u
-
Recept
Rosbief uit de oven met muntsaus430m
-
Recept
Paddestoelen met biefstuk420m
-
Recept
Lamsschotel met witte bonen gestoofd in wijn41u55m
-
Recept
Gestoofde karbonade met mediterrane witte bonen420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 123 kcal | 6% | 492 kcal |
Vetten | 9 g. | 12% | 36 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 5 g. | 2% | 20 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |