Biefstuk met zilverui, paprika en spekjes
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
- Bereiden
- Kookboek van harwoon
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Spekjes, ui en klein gesneden ongeveer 3 minuten bakken in de .
- Dan de in stukjes gesneden ongeveer 4 minuten mee laten bakken.
- Breng het op smaak met en uit de molen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Biefstuk met peultjes430m
-
Recept
Biefstuk met pittige uien-cranberrysaus445m
-
Recept
Kalfshaas met paprika en sesamzaadjes445m
-
Recept
Biefstuk op Thaise wijze410m
-
Recept
Roergebakken krielaardappeltjes met rundvlees en bonte paprika420m
-
Recept
Kapucijners met spekjes, zilveruitjes en piccalilly445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in zoute spekjes
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomboter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- roomboter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 296 kcal | 14% | 1184 kcal |
Vetten | 12 g. | 18% | 48 g. |
Waarvan verzadigd | 2 g. | 14% | 8 g. |
Waarvan onverzadigd | 1 g. | 5% | 4 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 10% | 0 g. |
Koolhydraten | 10 g. | 4% | 40 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 2 mg. | 0% | 8 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |