Biefstuk uit Boulogne
- Herkomst Frankrijk
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van murdock
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Was wat en hak die fijn.
- Schil de en hak ze fijn.
- Vermeng en met het .
- Verdeel dit in 4 gelijke porties.
- Strijk elke portie op een biefstuk.
- Rol de op en bind ze met een touwtje dicht.
- Smelt de in een pan en sauteer hierin de opgerolde gedurende 10 minuten.
- Voeg de en de rode toe en een lepel .
- Doe het deksel op de pan en laat 1 uur en 30 minuten zachtjes stoven.
- Leg ze dan op een voorverwarmde schotel en haal de touwtjes weg.
- Laat de saus even wat afkoelen en geef er dan de eidooier bij.
- Roer deze erdoor en schenk de saus over het vlees, eventueel allesbinder toevoegen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Biefstuk met cognacsaus415m
-
Recept
Biefstuk met paddestoelen en sjalotten420m
-
Recept
Biefstuk in rode wijnsaus met rozemarijn en geroosterde groenten41u25m
-
Recept
Duitse biefstuk met saus van peterselie, augurk en kappertjes415m
-
Recept
Paddestoelen met biefstuk420m
-
Recept
Biefstuk met warme cognacsaus415m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillon en wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillon en wijn kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
- boter en bouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillon en zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 196 kcal | 9% | 784 kcal |
Vetten | 17 g. | 24% | 68 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 8 g. | 3% | 32 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |