Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Spiezen
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Zorg dat de BBQ aan is en al een grijze gloed van de kolen is te zien.
  2. Snij de in mooie gelijke niet al te kleine stukken.
    Maak de paprika schoon en verwijder de zaadlijsten.
  3. Snij er een nu in grove stukken, en de tweede in zeer kleine blokjes.
    Was de tomaten en snij deze in kwarten.
  4. Neem schone spiezen en doe om en om vlees, paprikavlees, tomaat vlees, paprika vlees. . .
  5. enz enz .
  6. leg deze spiezen in een ovenschaal en bestrooi deze met het , de helft van de BBQ saus en de .
  7. af kruiden met en wat zout en minstens 1 uur laten marineren.
    Kook ondertussen rijst of pasta of spaghetti.
  8. We nemen rijst als voorbeeld; snij de tomaten die over zijn in zeer kleine blokjes en meng met de fijngesneden paprika en de door de rijst .
  9. Voeg de toe, meng het goed door elkaar en breng het op smaak met zout en .
  10. Leg nu de spiezen op de BBQ en zorg ervoor dat deze regelmatig worden gedraaid; zijn ze mooi goudbruin leg ze dan even op een wat mindere hete plaats op de BBQ.
  11. Even laten rusten, zorg er wel voor dat de marinade niet verbrandt.
  12. Server samen met de rijst.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in yoghurt
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • yoghurt is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Biefstuk van de BBQ heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Hoezo vis en schaaldieren
kees_rundvlees 15 december 2017

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1276 kcal
63%5104 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
193 g.
74%772 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Biefstuk van de BBQ